Light Commerce Ltd е национална компания за търговия и транспорт на петролни продукти и авто газ. Фирмата стартира през 1997г и днес е един от водещите доставчици на нефтопродукти.

С течение на годините Light Commerce изгради и укрепи партньорства във водещите в този бранш компании като Лукойл България, Нафтекс иСАКСА. В сектор, който е видял много компании да идват и да си отиват, Light Commerce е една от водещите независими и бързо развиващи се компании, търгуващи с петролни продукти на българския пазар.

Light Commerce е компания в която работят професионалисти с истинска енергия, опит в бизнеса с горива и транспорт, познания за пазара, дистрибуцията, маркетинга и търговията на петролни продукти.

Обхватът на нашата дейност включва транспорт и търговия на едро и дребно с петролни продукти. Екипът на Light Commerce е винаги на разположение на своите клиенти, както за заявки, така и за всякакви въпроси и консултации.

Поръчки се приемат във всеки един момент по телефон, факс или електронна поща. Предлагаме сигурни доставки на територията на цяла България, 24 часа в денонощието, а модерната ни софтуерна и GPS система гарантират бързината и точността на обслужването на нашите клиенти.